Vill du samarbeta?

Hej,

Vad roligt att du är intresserad av ett samarbete.

Vi samarbetar gärna genom att skapa trafik åt oss båda. Vi kommer naturligtvis vara mer engagerade i form av att endera oss i Era inlägg och kommentera och ge feedback. Naturligtvis är vi öppna för att bidra med varuprover på de kläder som ni gillar och skulle vilja visa upp. Men i dessa fall önskar vi även att era läsare har möjlighet att köpa det som ni visar upp. Det gör vi enklast genom att sätta en s.k köp-knapp intill ert inlägg. Vår s.k köp-knapp går att installera i de flesta sociala media kanaler. Antingen vid sidan om en blogg eller i ett inlägg.

Vi visar hur en sådan knapp blir, om vi bestämmer oss för att visa en speciell produkt ur sortimentet eller om man hellre vill visa ett flöde från sortimentet. 

 

------------------------------------------------
------------------------------------------------


Vi hoppas förstås att det blir givande för båda parter, så vi kan hitta på fler bra och gynnsamma provisions modeller framöver.

Vi kan forma knappen exakt så som ni vill att den ska vara i storlek, vilket klädesplagg, färg, storlek osv. Eller som en Instagram shop. Mer hur det kan se ut ser ni i vår Instagram Shop.


Instruktion hur man lägger in i sin Wordpress.org blogg (den inbäddade koden fungerar även att använda til Tumblr, Wix eller Squarespace osv).

För att lägga till köpknappen i en Wordpress blogg:

Att lägga till bädda in koden till en meny på startsidan:
Från din WordPress instrumentpanelen, klicka på utseende. Klicka på Anpassa att öppna theme editor, och klicka på Widgets. Klicka på namnet på området där du vill lägga till på köp-knappen. Öppna en befintlig Text widget, eller klicka på "Lägg till en Widget" och klicka sedan på Text. Klistra in inbäddningskoden i fältet huvudtexten inom Text widget. Spara dina ändringar. Lägg till bädda in koden till ett WordPress inlägg Att lägga till bädda in koden till ett enskilt inlägg: Klicka på inlägg från din WordPress Dashboard.
VID NYTT INLÄGG:
Klicka på Lägg till ny för att skapa ett nytt inlägg, eller namnet på ett befintligt inlägg som du vill visa en köp-knappen. Lägg till ny Post eller redigera inlägg på sidan Ändra textredigeraren från Visual Text-läge.
Klistra in inbäddningskoden i Redaktörens huvudtexten fält på den plats där du vill köpa knappen eller samling ska visas. När du är klar klickar du på Spara utkast, förhandsgranska eller publicera.

Vill ni få instruktioner till något annat publiceringsverktyg, är det bara att fylla i kontakt ansökan nedan. 

Vill du komma i kontakt för att samarbeta, fyll i kontakt formuläret.