Köpvillkor, leverans, returer, sekretess och integritetspolicy

Goldman Clothing - Specialiserade på bandage klänningar. För tjejer som sticker ut.

Genom att beställa på www.goldmanclothing.com, accepterar du våra köpevillkor. 

Betalning

Vi erbjuder betalning via Klarna, Stripe och bitcoin. 

Klarnas betalningsalternativ:
Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

● Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.

● Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Frakt och leverans

Det är alltid FRI FRAKT hos Goldman Clothing om inte annat anges. Leverans sker inom 2 - 25 dagar beroende på vad för produkt du köper. Beställer du en klänning syr vi upp denna efter beställning, varför leveranstiden kan vara upp till 2-3 veckor. Att klänningarna sys upp efter beställning beror på att vi värnar om kvaliteten på kläderna. Att vi har lite längre leveranstid gör även att vi kan ha gratis frakt, alltid.
Tänk även på att helger inte räknas som fraktdagar.

Vi erbjuder nu även expressleverans, vilket innebär att du kommer få paketet inom max 12 dagar. Detta kostar 200kr extra och kan väljas som ett alternativ i kassan.

När du beställer pälsjackor som kostar över 2000kr skickas produkten ALLTID med DHL, vilket innebär en leveranstid inom/på 12 arbetsdagar. Tänk på att om du beställer fler produkter är det en produkt expressleveransen gäller för. Vänligen maila oss om du har några frågor om detta.

Om du har beställt flera produkter, kan paketen ibland komma var för sig då vi beställer från flera olika leverantörer. Detta gäller ej om du köpt två eller flera av samma produkt. 

Det kan ibland förekomma tullavgifter från postnord, detta står alltid du som kund för. Detta gäller dock ej vid expressleverans eller vid köp av pälsjackor >2000kr som alltid skickas med DHL. 

Avbryta köp efter betalning

Du kan ångra ditt köp inom en timme efter beställningen. Det är sedan inte möjligt att avbryta köpet, du kommer därför få klädesplagget levererat. 

Vad händer om jag inte hämtar ut min leverans?

Hämtar du inte ut din leverans har vi rätt att fakturera dig en avgift på 400kr.  

Retur och byte 

Enligt lag erbjuder vi 14 dagars öppet köp. Vi erhåller oss rätten att det kan ta upp till 20 dagar innan dina ditt återköp/dina pengar finns på ditt konto.  Vid återköp vill vi att du hör av dig inom 14 dagar med bilder och information till sales@goldmanclothing.com. Returkostnaden kan, om kunden önskar, återbetalas i form av en produkt som har likvärdig kostnad på vår hemsida. Goldman Clothing kommer ej att utföra utbetalningar som täcker eventuell returkostnad.

Vi tar ej emot returer av badkläder och smycken på grund av hygienskäl. 

Betalar du med Klarna kommer fakturan makuleras. 

Vänligen skicka din retur till den adress som vi anger i mail till dig, inte vår administrativa adress som finns längst ner på denna sida. 

Personuppgiftslagen och sekretess

Vi behandlar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen. Denna lag bygger på EU-direktiv från 1995 och avser att öka skyddet för privatpersoners personliga integritet med hänsyn till det ökade antalet register och sammanställningar som lagras elektroniskt. Vi behandlar även dina uppgifter efter den nya dataskyddsreformen som träder kraft 25e:e maj 2018. Du kan läsa om denna lag här


För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig.

Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.

Vi erbjuder betalningslösningar via certifierade och trygga företag som PayPal, Klarna och Stripe. Detta för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Du får alltid ett kvitto (orderbekräftelse) på ditt köp.

Företagets organisationsnummer är 9501220983 och vårat administrativa kontor finns på Svärdvägen 21, 182 33 Danderyd.