FAQ - Frågor och svar

Goldman Clothing - Bandage klänningar, fest kläder, student, klänningar, goldmanclothing.com

Frequently Asked Question är en samling ofta ställda frågor och deras svar. Några svenskspråkiga webbplatser har valt att använda benämningen som är en akronym av ”svar på ofta förekommande frågor”. En annan, och mycket vanligare, försvenskad variant av uttrycket är "Frågor och svar", att frågorna sedan är ofta förekommande är vanligtvis underförstått. Här följer våra vanligaste "frågor &svar".

Vad kostar frakten?
Ingenting. Vi har alltid fri frakt!

Hur kan ni ha fri frakt?
Den lite längre leveranstiden gör att vi kan ta bort kostnaden när varan skickas från vårat lager utomlands. Dessutom har vi bakat in tullavgiften i priset redan, vilket gör att ni slipper extra kostnader från postnord eller tullen. 

Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?

Du kan betala med Klarna (dela upp eller faktura) och DIBS NETS (kortbetalning, faktura eller Swish).

Hur är era kläder i storlekarna?
Våra kläder är figursydda, vilket innebär att kläderna sitter tight inpå kroppen. Våra bandage klänningar är sydda för att sitta extra tight runt kroppen. Vi hänvisar annars till våran storleksguide som Du finner under varje produkt om inget annat nämns i produktbeskrivningen.

Kan jag beställa en vara till en annan adress än min faktureringsadress? 
Ja, klicka bara i rutan under din adressinformation i kassan.

Kan jag byta leveransadress? 

Om din order inte är färdigbehandlad kan du självklart göra detta. Maila till oss på sales@goldmanclothing.com så fixar vi detta. 

Har jag rätt att ångra mitt köp?
Ja, inom 14 dagar. Från den dagen du har hört av dig till oss om återköp ska din retur ha ankommit till oss inom 14 dagar. Vänligen se våra köpvillkor för mer information runt byte och öppet köp.

Kan jag önska färg/storlek på en klänning som inte finns inne?
Vi tar gärna emot dina önskemål om nya designmodeller till storlek och färg!

Gör ni samarbeten?
Maila oss på info@goldmanclothing.com för vidare samtal. 

Hur lång leveranstid har ni? 
Vi syr upp plagget utomlands efter beställning, vilket värnar om kvalitén på plagget. Leveranstiden är därför mellan 6-23 dagar. Undrar du något över leveranstider eller undrar var din leverans är just nu? Skicka ett mail på sales@goldmanclothing.com så svarar vi inom några timmar.