Vad är en bandage klänning?

Bandage klänningar har blivit mer och mer populära. Den populära trenden kommer från USA och har spridit sig som en löpeld till Sverige. Men vad är egentligen en bandage klänning? Och vilka klänningar kan man utesluta från denna kategori?

En bandage klänning är en klänning där tyget är gjort av 95 % rayon, 4 % polyester och 1 % spandex. Det som kännetecknar en bandage klänning är dess "lager på lager" sydda tyg. Tyget ska alltså sys precis över kanten på nästa tygbit, därav namnet bandage. 
Det är vanligt att butiker använder benämningen bandage klänning när en klänning sitter tight mot kroppen och är en så kallad miniklänning. Detta är inte korrekt utan en bandage klänning ska och är lätt att känna igen ifrån hur klänningen är sydd.
Bandage klänningar sitter alltid tight och figursytt på kroppen, på grund av hur den är sydd. Detta gör att alla dina former lyfts fram på ett fantastiskt sätt, vilket vi på Goldman Clothing älskar. Vi är helt enkelt kära i hur en bandage klänning får en kvinna att lysa. Som stjärnan hon är!
 
Bilderna här nedanför visar tydligt hur tyget är sytt ovanpå nästa tygbit. 

 

badkläder, sexig, sommar, poolparty, fest, stockholm, bandageklänning, klänning, bikinibadkläder, sexig, sommar, poolparty, fest, stockholm, bandageklänning, klänning, bikiniTAGS bandage klänning, sexig, billig, billiga, kläder, klänningar, dress, bandage dress, party, festklänning, festkläder, goldman clothing, sommar, midsommarklänning, sommarklänning, kort, tight, figursydd. 

a police car parked in a parking lot


Lämna en rad

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.