Så här tar du bäst hand om din bandage klänning

Din bandageklänning ger dig den touch du alltid har drömt om och inte minst den snygga figuren Det är mer än en klänning, men också en betydande investering i din go-to-garderob, självförtroende och stil.

bandage, klänning, bikini, strasstenar, bikinis, lyxiga, luxury, festkläder, fest, kläder, tjejkläder

När vi gör en betydande investering i vår garderob finns alltid utmaningen att hålla våra nya snygga bitar i bästa form. Att bestämma att torka eller handtvätta är fortfarande ett test av din uthållighet gällande att hålla dina klänningar "in shape". Vi får ofta frågor om det bästa sättet att ta hand om våra bandage klänningar.

På Goldman Clothing lever och andas vi dessa spektakulära klänningar och är engagerade i att göra högkvalitativa klänningar som konkurrerar mot märkesvarumärken på alla sätt. Våra bandageklänningar är inte bara mångsidiga i stil men i det sättet du bryr dig om dem också.

Ta en titt på våra tips som gör att dina bandage klänningar kan förvaras på ett tillfredsställande sätt och till och med hemma.

Förvara din bandage klänning
För att behålla din klänning i nyskick, undvik att hänga det i axelbanden eller att släppa halva klänningen genom en hängare. Använd istället den minsta möjliga vikningen när du förvarar den i din byrålåda eller i klädskåpet.

Att vika din klänning i flera "lager" kan orsaka veck och hänga den från hängare kan orsaka att den sträcker sig ur sin form över tiden.

Förvara aldrig din klänning i plast under längre tid på grund av den naturliga nedbrytningen av kemikalier som kan orsaka avfärgning eller obehaglig lukt.

Torr rengöring vs. Inte torr rengöring
Kemtvätt är den bästa processen att använda för att rengöra din klänning med en organisk eller naturlig lösning som inte använder vatten. Det går att tvätta din klänning, men handvätta helst om möjligt, då detta sliter minst på tyget. Att ånga och pressa plagget är inget vi rekommenderar, men lämna isådanafall detta till ett proffs. 

bandage, klänning, bikini, strasstenar, bikinis, lyxiga, luxury, festkläder, fest, kläder, tjejkläder

Var och en av våra bandageklänningar är gjord med cirka 90 procent rayon och en blandning av nylon och spandex. Rayon är superabsorberande och måste därför behandlas försiktigt när det är vått. Om du väljer att tvätta din klänning i tvättmaskin har vi några extra tips;

  • Använd kallt eller friskt vatten.
  • Välj ett mildt rengöringsmedel.
  • Använd ditt badkar så att din klänning kan läggas platt i vattnet medan den tvättas.
  • "Släng" inte med din klänning medan den är i badkaret. Sänk istället ned den under tvålvattnet några gånger. Försök (med all din kraft) för att hålla klänningen platt.
  • Vrid inte ut din klänning för ta bort allt överskott av vatten, tryck istället ut vattnet med händerna.
  • Undvik överdriven stretchning av din klänning.
  • För att torka, lägg den ut platt på ett torkställ eller om du inte har ett torkställ, lägg klänningen ut platt på en handduk och vänd den varannan timme. Häng inte din klänning när den är våt eftersom det kan orsaka att det sträcker sig onödigt.
  • Undvik torktumlare eller torktumla kallt och på ett milt program tills klänningen är fuktigt, men torka inte för att torka helt.

Bär din bandage klänning i år
Det viktigaste att komma ihåg om din bandageklänning är att den kommer att hålla längre om du inte tvättar den mer än 6 till 8 gånger per år. Så om du kan komma undan med en snabb och effektiv tvättning i stället för de mer kraftfulla tvättteknikerna som nämns ovan är det att rekommendera. 

Här är ytterligare tips för enstaka fläckar:

Fukta det nedsmutsade området med kallt vatten.
Lägg en liten mängd mjukt rengöringsmedel på en ren fuktig bomulls- eller mikrofiberduk.
Gnugga de smutsiga områdena med fingrar och trasa för att ta bort fläckar.
Vattna området med kallt vatten igen för att ta bort eventuellt överskott av tvättmedel.
Nyckeln till att ta hand om din bandageklänning är att minska kontakten med vatten och att behandla det försiktigt när det är vått. 

a person holding a stuffed animal


Lämna en rad

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.